Sukukirja "Myö Henttoset Karjalast"

Kirja on A4-kokoinen, sivuja 576. Painavaa tietoa, kirjaimellisesti! Kirja painaa n. 2 kg.

Hinta on pudotettu, se on nyt 50 € /kpl. Sukuseuran jäsenmaksun maksaneille hinta on 5 € halvempi.

Jos kirja(t) postitetaan, niin postikulut lisätään hintaan.

Sukukirjan sisältöä: kertomuksia suvun historiasta, kuvia ja henkilötietoja.

Kirjaa saa seuraavilta henkilöiltä:

Raakel Henttonen, Janakkala puh. 0400 847023, raakel.henttonen @ gmail.com

Teuvo Henttonen, Hollola, puh. 040 7532040, teuvo.henttonen @ gmail.com

Mirja Kärkäs-Lainio, Turku puh. 050 60188, mirja.karkaslainio @ gmail.com

Ilmoita kirjan virheistä: jos huomaat "Myö Henttoset Karjalast" -kirjassa virheitä tai täydennettävää, ole hyvä ja ilmoita Helena Ryynäselle (yhteystiedot alla) tai Raakel Henttoselle (yhteystiedot edellä).


Sukukirjan 2. osa

Sukukirjalle "Myö Henttoset Karjalast" on aiottu tehdä vähitellen jatko-osa. Ilmestymisen ajankohdasta ei ole tehty päätöstä, mutta hanke tulee viemään vielä hyvin monta vuotta. Sen toteuttamiseen tarvitaan innokkaita (nuorempia) Henttosia.

Jatko-osaan tulisi se aineisto (muistelmia, artikkeleita, kuvia ym), joka ei mahtunut ensimmäiseen kirjaan. Lisäksi jatko-osaan kerätään henkilötietojen täydennystä, mutta siinä ei julkaista enää uudelleen niitä perhetauluja, jotka ovat 1. kirjassa. Hyvin mielellään otetaan vastaan myös uutta, ts. sellaista aineistoa, jota ei ollut lähetetty 1. osaa varten. Lähetä aineistoa jatko-osaa varten joko Raakel Henttoselle, Hyvikkäläntie 540, 14240 Janakkala tai Helena Ryynäselle, Kelohongantie 14 E 27, 02120 Espoo (Raakelin muut yhteystiedot ylempänä, Helenan s-postiosoite alla).